Svensk fastighetsmäklare i Spanien

SVENSK FASTIGHETSMÄKLARE I SPANIEN

SVEN MYHRE

Under de senaste åren, har en stor del av mitt arbete varit,
att hjälpa kunderna att köpa sina fastigheter. Det är viktigt att allt blir korrekt enl. spansk lag. Tala om för mig vad ni söker, var nånstans, och hur mycket det får kosta. Jag kan då med mina kontakter skaffa olika förslag. Eller hitta någonting själv, och be mig slutföra.
Du kan spara 10.000 tals kronor genom att låta oss sköta dokumenten.
Jag finns alltid tillhands, även efter köpet.

KONTAKTA MIG

Våra tjänster vid köphjälp.

När ni hittat något själv: Ni sparar 10.000 tals kronor garanterat. Ni ber t.e.x. den spanska mäklaren ta kontakt med mig. Jag jobbar med honom genom hela affären och begär handlinarna, som jag kontrollerar att allt stämmer. Lämnar till er mitt kostnadsförslag, ser till att allt sker korrekt. Vid behov åker jag med till Spanien och genomför notariebesöket eller jobbar med olika typer av fullmakter, utförda av svensk notarie.

Våra tjänster vid köp av fastighet av oss.

Att skaffa fastighet som passar er fungerar enl. följande: Ni talar om var ni vill köpa fastigheten någonstans. Vilken typ av fastighet. Specificera fastigheten. Hur mycket ni vill investera. Finansiering o.s.v. Jag kommer då att skaffa det ni söker, sända er bilder och information. Köp av fastighet blir aldrig dyrare, garanterat, för att ni använder våra tjänster.
Vi kan givetvis lämna referenser.

Vi hjälper dig att hitta hem utomlands

SVENSK FASTIGHETSMÄKLARE I SPANIEN SEDAN 20 ÅR

Har varit spansk resident och levt och jobbat som fastighetsmäklare på Mallorca under 14 års tid.
Har numera bosatt mig i Sverige igen, med jobbar som tidigare med att hjälpa kunder.
Mitt nya koncept är att jobba i hela i Spanien + att hjälpa kunder som har själv hittat någonting att färdigställa köpet (dokumenten).

Vi erbjuder ett tryggt och säkert köp med service.

KONTAKTA MIG

Svensk fastighetsmäklare i Spanien